www.tripper.nl
Tips voor een leuk én budgetproof kinderfeestje!

Tips voor een leuk én budgetproof kinderfeestje!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 28 jul. 2020
Kan jij wel wat inspiratie gebruiken voor een leuk kinderfeestje? Laat het koekhappen dit jaar achterwege en ga er samen met de kids op uit! Door de tickets met korting te kopen, houd je het ook nog leuk voor je portemonnee. Wij hebben de leukste uitjes onder de €10 per persoon voor jou op een rijtje gezet. Veel plezier!

1. Het Land van Jan Klaassen 

Jan Klaassen en Katrijn, wie kent ze niet? In Gelderland vind je kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen. Dit is één groot speelparadijs voor kinderen. Neem een kijkje in het grootste poppentheater van Nederland en in het buitenspeelpark staan maar liefst 60 speeltoestellen. Slecht weer? Er is ook een indoorspeeltuin van maar liefst 2000 m2 groot. De kids kunnen heerlijk klimmen, glijden en spelen. Ook zijn er verschillende attracties aanwezig. Is jouw kind jarig op de dag dat jullie het kinderfeestje vieren? Dan krijgt hij/zij gratis toegang!

2. Sprookjesbos Valkenburg

In Valkenburg aan de Geul vind je het Sprookjesbos. In dit 3 hectare grote speelparadijs ontmoet je al jouw favoriete sprookjes. Alle tijdloze sprookjes, zoals Sneeuwwitje, Hans & Grietjes, Doornroosje en Klein Duimpje komen voorbij in de 17 huisjes en kastelen. De kids kunnen zich ook heerlijk vermaken in de speeltuinen en er zijn allerlei leuke attracties zoals de zweefmolen, schommelschip en draaimolen. Het ideale kinderfeestje! 


3. Dino Experience Park

Welk kind is niet gek op dino’s? Bij het Dino Experience Park in Gouda sta je oog in oog met meer dan 70 dino’s. De kids kunnen zelf een dinoskelet uitgraven, een kijkje nemen in de Dino Bioscoop en de levensechte T-Rex bezoeken in de Danger Zone. Maak jullie dag helemaal compleet en geniet van een avontuurlijk potje minigolf tussen levensechte dino’s. Lukt het jou om een hole-in-one te slaan op de 18-holes golfbaan? 

4. PIT Veiligheidsmuseum 

Het Veiligheidsmuseum PIT in Almere is niet alleen heel leuk, maar ook super leerzaam! Stap in de wereld van de politie, brandweer en ambulance en ontdek alles over onze veiligheid. Naast de collectie van ruim 750 objecten, is er ook allerlei leuks te doen voor de kids. Ze kunnen zich verkleden, verschillende speurtochten doen en hun skelterrijbewijs halen. Daarnaast zijn er allerlei leuke interactieve games, waarbij ze een misdaad kunnen oplossen en een kijkje kunnen nemen in de meldkamer van de politie. PIT Veiligheidsmuseum biedt ook speciale kinderfeestjes arrangementen aan. 

5. Glow in the Dark Midgetgolf

Geniet bij Coronel van een spectaculair potje midgetgolf in het donker! De baan en de decors zijn verlicht met fluorescerende blacklights, wat een leuk en spannend effect geeft. Tijdens de ronde over de 18-holesbaan gaan de kids op een avontuurlijke tocht langs fantasiewerelden. Reis vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. De minimumleeftijd voor Glow in the Dark Midgetgolf is 4 jaar. 

6. KidZcity Utrecht 

Bij KidZcity in Utrecht hebben de kids sowieso een dag vol plezier! In een ruimte van 5000 m2 vind je spannende en leuke attracties voor kinderen t/m 11 jaar. Geniet van onder andere botsauto’s, het klimdoolhof, een zweefmolen, glijbanen en speel een potje lasergame. Na afloop kun je terecht voor iets lekkers in het restaurant. Het indoor speelparadijs KidZcity is de perfecte plek voor een gezellig kinderfeestje! 

7. Nederlands Bakkerijmuseum 

We eten bijna elke dag brood, maar hoe wordt het eigenlijk gemaakt? Neem een kijkje achter de schermen bij het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem en leer alles over het dagelijks leven van de bakker, toen en nu. Iedere zaterdag én elke dag tijdens de schoolvakanties kunnen de kids zelf aan de slag. Bakactiviteiten, een spannende speurtocht en vrolijke familievoorstellingen in het museumtheater zijn de ingrediënten voor een te gekke dag! Het Bakkerijmuseum biedt ook speciale kinderfeestjes arrangementen aan. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl